Mission Possible / Wie zijn we

Geef In Bulgarije ondersteunen we de Roma gemeenschap o.a. met een voedselprogramma in de winter. Lees Meer Kinderen een Toekomst Roma Help Lees Meer in Rusland Tiener moeders Geef Lees meer probleem Kinderen in een Kans probleemgezinnen

Wie is Mission Possible

Mission Possible is een christelijke hulpverleningsorganisatie die zich richt op ondersteuning van kansarme kinderen en gezinnen in Albanië, Armenië,  Bulgarije, Oekraïne en Rusland.

Mission Possible is opgericht in 1974 en werkt met vijf zusterorganisaties in het Westen (Finland, Amerika, Zweden, Engeland en Nederland) en tien organisaties in Oost Europa.

Mission Possible Nederland is opgericht op initiatief van Bert Dokter. Bert heeft 14 jaar in Rusland gewoond en heeft gewerkt in de humanitaire hulpverlening in verschillende landen van de voormalige Sovjet Unie. Tijdens zijn verblijf heeft hij kennis gemaakt met de mensen van Mission Possible die zich met hart en ziel inzetten voor verwaarloosde kinderen en ook hun ouders.

Stichting Mission Possible Nederland is opgericht op 6 oktober 2010 met als doel het financieel ondersteunen van projecten van Mission Possible in de landen van de voormalige Sovjet Unie.

Mission Possible heeft de ANBI status en is aangemerkt als Erkend goed doel. Dat houdt in dat  Mission Possible zich houdt aan de regels die gelden voor erkenning door het onafhankelijke Centraal Bureau Fondsenwerving  (CBF)

5

Aantal projectlanden

66

Aantal projectstaf

381

Aantal vrijwilligers

13

Aantal lokale organisties

Totaal donaties Mission Possible 2020

  • Mission Possible Internationaal

  • Mission Possible Nederland

  • Lokale fondsen- werving in €

  • Lokale fondsen- werving in goederen

  • Andere organisaties

27

Eigen Fondsenwerving

door lokale Mission Possible organisaties

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief