Mission Possible / Zonder Jullie Zou Ik Hier Niet Zijn!
Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!

Ik wil jullie gewoon bedanken en zeggen dat ik zonder jullie niet hier zou zijn!

Zonder Jullie Zou Ik Hier Niet Zijn!

Missie Possible heeft een revalidatiecentrum voor moeders en kinderen in de stad Asbest in de Oeral in Rusland. Het bestaat al twintig jaar. De laatste keer dat we daarheen gingen, kwam een ​​van de medewerkers, Tanya, ons voor de deur omhelzen.

“Ik wil jullie gewoon bedanken en zeggen dat ik zonder jullie niet hier zou zijn!” zei ze met tranen in haar ogen.

Tanja kwam op 36-jarige leeftijd naar het centrum met haar zoon Simeon. Ze had problemen met drugs en vanwege constante angst waren haar zenuwen aangetast. Haar drugsverslaafde echtgenoot had geprobeerd haar te vermoorden. (Hij kreeg later een gevangenisstraf.)

Haar negenjarige zoon was ook totaal van streek. Vanwege de vreselijke situatie in het gezin had hij zoveel mogelijk tijd buitenshuis op straat doorgebracht.

In het opvangcentrum kalmeerde de jongen. Tanya werd christen en ervoer een enorme levensverandering. Ze werd vrij van drugs en begon te helpen bij het werk.

Dit leidde tot een fulltime dienstverband. Tanya werkt nu als kok en leert de moeders in het centrum hoe ze voedsel moeten bereiden. Ze beheert ook onze opslag van humanitaire hulp en organiseert de levering van hulpitems aan tientallen gezinnen.

Tanya heeft een cursus gevolgd en helpt nu hivpositieve moeders in ons centrum. Bovendien is deze energieke moeder het afgelopen najaar afgestudeerd als maatschappelijk werkster en heeft ze haar certificaat ontvangen!

Tanya, die ooit zelf hulp nodig had, helpt vandaag anderen!

                                                      Simeon is al een kop groter dan zijn moeder.


Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!