Mission Possible / The Russia Road Trip
Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!

In verband met reisbeperkingen vanwege COVID-19 is onze Mission Possible Russia Road Trip tot nader order uitgesteld.

Hou je van autorijden, avontuur en draag je het werk van Mission Possible een warm hart toe? Dan is dit je kans! Meld je aan voor de Mission Possible Russia Road Trip!

Wat is the Mission Possible Russia Road Trip?

Een autotocht van 2.700 km door hartje Rusland in 8 dagen tijd. Met als doel aandacht te vragen en geld in te zamelen voor Mission Possible projecten in Rusland. Onderweg maak je kennis met (het echte) Rusland en bezoek je een Mission Possible project. Vooraf is bij de deelnemers niet bekend hoe de route gaat verlopen. Wel is bekend waar de tocht zal starten en eindigen. In dit geval in Jekaterinaburg in de Oeral, West Siberië. Dat de tocht zal plaatsvinden hartje winter en in een Russische auto maakt de uitdaging alleen maar groter!

Uitgangspunten:

Doel: Aandacht te vragen en geld in te zamelen voor Mission Possible project in Rusland

Voor Mission Possible: Publiciteit en Fondsen
Voor deelnemers: een unieke en uitdagende autotocht ervaring en kennismaking met (het echte) Rusland

Route
De route is voor deelnemers zo lang mogelijk onbekend. Alleen het start- en eindpunt wordt van tevoren bekend gemaakt. Grote snelwegen worden zoveel mogelijk vermeden. Per dag krijgen de deelnemers een beschrijving van de dag etappe en coördinaten waar op eigen gelegenheid naar toe wordt gereden. In de regio waar we gaan rijden is geen uitgebreid wegennet.  Het kan dus voor komen dat een groot gedeelte van een dagroute na het ontvangen van het eerste coördinaat bij de deelnemers al bekend is.

Team
Een team bestaat uit 2 personen en een voertuig. Het aantal teams is maximaal 10.

Auto
Auto’s worden ter plekke gehuurd. Om de Rusland ervaring optimaal te laten zijn wordt ernaar gestreefd om auto’s van Russische makelij te huren.

Wedstrijd
De autotocht is geen racewedstrijd. Er worden geen tijdslimieten gesteld aan een af te leggen route. De deelnemers kunnen de route in eigen tempo af leggen met inachtneming van de verkeersregels. Het is wel de bedoeling dat alle deelnemers ’s avonds op dezelfde locatie overnachten. Geen wedstrijd maar Rusland ervaren is het motto.

Quiz
Dagelijks krijgen de deelnemers een aantal quizvragen die te maken hebben met Rusland. Met de quizvragen zijn punten te verdienen. Voor de winnaar is er een prijs. Wij bevelen aan om het thuisfront in te schakelen bij de beantwoording van (sommige) vragen.

Periode
De autotocht zal in januari 2021 worden georganiseerd. De duur van de reis inclusief reisdagen is maximaal 8 dagen

Overnachtingen
Er zal worden overnacht in hotels (max. drie sterren)

Mission Possible zorgt voor:
Logistiek: vliegtickets, assistentie in visum aanvraag, (hotel)overnachtingen, huur auto, route en Rusland ervaring.

Deelnemers zorgen voor:
Publiciteit (Facebook/Instagram/blog e.d.), Fondsen

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld per team bedraagt € 3.200

In dit bedrag is inbegrepen:
Vliegtickets retour Amsterdam – Moskou – Jekaterinaburg
Visa
Overnachtingen met ontbijt en diner
Autohuur

Daarnaast wordt van ieder team verwacht dat er geld wordt ingezameld voor het Mission Possible project. Neem voor de voorwaarden contact met ons op! 

Mission Possible stelt een fondsenwervingspagina beschikbaar waar online donaties kunnen worden gedaan en filmpjes en fotomateriaal.

Het sponsorbedrag mag ook worden ingezameld door donateurs te werven die periodiek een bedrag over maken voor minimaal een periode van 5 jaar. Twee sponsoren van € 25 per maand levert al € 3.000 op!

Leg je dit vast in een overeenkomst dan levert dat belastingvoordeel (volledig aftrekbaar; geen drempel) op voor de schenker! Klik hier voor meer informatie.

Lees hier de voorwaarden
Belangstelling? Neem contact op!

Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!