Mission Possible / Rutger in Actie | Project Possible
Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!

PROJECT POSSIBLE!

SPONSOR ULTRA-MARATHONS VOOR KINDEREN IN ODESSA

Verder gaan waar anderen stoppen. Grenzen verleggen. Misschien is dat de overeenkomst tussen Mission Possible en mij. Ik zet mij in voor Project Possible: hulp aan oorlogskinderen in Odessa.

Mijn naam is Rutger de Jonge, 23 jaar. Dit jaar (2023) doe ik mee aan 3 mountain ultra marathons: mei in Spanje (72km), juni in Oostenrijk (81km) en in juli Zwitserland, de Eiger ultra (101km)

In totaal ga ik 250 kilometer hardlopen en 15.000 hoogtemeters maken. Een enorme uitdaging die ik met overtuiging aanga. Want ik doe het voor kansarme kinderen en gezinnen in Odessa, in Oekraïne. En ik wil jou vragen mij te sponsoren.

De kinderen in Odessa zitten in een oorlogssituatie waar zij zelf helemaal niets aan kunnen doen. Die oorlog heeft enorme impact op hun ontwikkeling en hun toekomst. Door de mountain ultra marathons te lopen, wil ik voor deze kinderen een verschil maken.

Als je mij sponsort, kan Mission Possible kansarme kinderen en gezinnen in Odessa van voedselpakketten, kleding en brandhout voorzien. Mission Possible organiseert ook sport- en spelactiviteiten voor kinderen en helpt bij het repareren van oorlogsschade aan huizen.

Mission Possible zet zich in voor gezinnen in armoede, met problemen als verslaving, ziekte, eenzaamheid of werkloosheid. Mission Possible laat hen niet aan hun lot over, maar weet hen te bereiken door nauw samen te werken met de sociale dienst en plaatselijke kerken. Mission Possible werkt met lokale teams en koopt de hulpgoederen lokaal in. Zo wordt het geld optimaal besteed.

Wil jij samen met mij verschil maken? 


Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!