Mission Possible / RUN van Winschoten
Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!

RUN van Winschoten

Het is inmiddels een bekende traditie voor de mensen die al wat langer bij Mission Possible betrokken zijn. De RUN van Winschoten, op de tweede zaterdag van september. Dat valt op 10 september 2022. Ook dit jaar hopen we met een heel aantal mensen mee te doen!

We gaan geld ophalen voor het project: Terug naar School. Op 1 september starten de scholen weer in Oekraïne en Rusland. Ook voor de tientallen kinderen uit onze opvang. Jij kunt ons helpen ervoor te zorgen dat ze allemaal de nodige studiehulpmiddelen en nette kleding hebben als ze het nieuwe schooljaar weer beginnen. Lijkt het je leuk om mee te doen of erbij te zijn? Lees hieronder wat je voor ons kunt betekenen.

Hardlopers

We zijn op zoek naar een aantal hardlopers voor de 10km op de 10×10. We hopen dat we met meerdere teams mee kunnen doen. Ook Bert gaat hardlopen. Geef je snel op als hardloper! Wij zullen de teams opgeven bij de organisatie van de RUN.

Wandelaars

Het is ook mogelijk om te wandelen voor Mission Possible. Er worden prachtige routes georganiseerd van 10km, 20km en 30km. Geef je bij ons op als wandelaar en laat je wandeling sponsoren. Let op!: je moet je zelf als wandelaar aanmelden bij de organisatie van de RUN.

LutjeRun

Op vrijdagavond 9 september wordt er gelopen door de kinderen in de LutjeRun. Doe jij ook mee? Geef je dan snel op bij ons én bij de organisatie van de RUN!

Categorieën Lutje Run:
– Recreatieloop over 0,5 km voor de jeugd: j/m 4 t/m 6 jaar
– Wedstrijdloop over 1 km voor de jeugd in vier categorieën: j/m 7 jaar, j/m 8 jaar, j/m 9 en 10 jaar en j/m 11 en 12 jaar.
– Wedstrijdloop over 2 km voor de jeugd in twee categorieën: j/m 13 jaar en j/m 14 en 15 jaar. Start: 18.00 uur.

Sponsoren

Wil je een overzicht zien van onze hardlopers en wandelaars en hen sponsoren? Kijk dan hier. Je bijdrage is van harte welkom! Wil je liever gewoon via de bank overmaken? Gebruik dan de omschrijving ‘Terug naar School’ om bij te dragen aan dit project.


Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!