Mission Possible / Vrouwenopvang
Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!

Mission Possible vrouwenopvang

“De zoom van zijn kleed” is de naam van het programma wat door Mission Possible Bulgarije is ontwikkeld voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van verschillende vormen van geweld. De naam van het programma verwijst naar het verhaal in de Bijbel (Matteüs 9: 20-22) over een vrouw die al jaren leed aan de gevolgen van een ziekte. Door haar geloof waardoor ze de zoom van het bovenkleed van Jezus aanraakte ontving zij genezing.

Al jaren helpt Mission Possible meisjes die op straat slachtoffer van geweld zijn geworden. Maar ook achter veel voordeuren vindt dergelijk misbruik plaats. Het programma is een paar jaar geleden gestart in Bulgarije. En inmiddels is het uitgegroeid tot een gespecialiseerde bediening omdat er een ongelooflijke behoefte aan hulp is op dit gebied. Sinds kort wordt dit programma ook uitgevoerd in Rusland.

In de steden Asbest, Jekaterinaburg, Sint Petersburg en Tsjeljabinsk heeft Mission Possible opvangtehuizen opgezet die zich specifiek richten op de hulp aan alleenstaande moeders met kinderen.

Steun onze opvang aan tienermoeders

Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!