Mission Possible / Ondertussen in Oekraïne
Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!

Bericht van Liliya

“Jullie werken toch in de Oekraïne? Hoe is het nu daar?” Bert heeft regelmatig contact met ons team in Odessa om te horen hoe het met hen gaat. Graag delen we één van de berichten die we afgelopen week van Liliya ontvingen:  

Goedemorgen Bert! Vandaag heb ik het financiële rapport van september afgerond en naar je opgestuurd. Het gaat goed met het team. De situatie rondom Odessa is zorgelijk en alarmerend, maar God redt, alle eer voor Hem!

In totaal hebben we dit jaar al 16.000 voedselpakketten uitgedeeld. We hebben nog 500 pakketten klaarliggen om uitgedeeld te worden en een andere 1000 pakketten gaan we nog inpakken. Deze 1500 pakketten gaan we in november uitdelen. Het inpakken lukt goed met de mensen van ons team, het zijn niet veel verschillende producten.

In vier dorpen houden we elke week zondagsscholen, (laagdrempelige lessen over de Bijbel voor kinderen en hun ouders). Zolang het weer het toelaat doen we dat buiten, maar het wordt alweer kouder. Als het nog kouder wordt gaan we in de dorpshuizen lesgeven.

In het dorp Povstants’ke is een raketinslag geweest. Alle ramen van het gebouw waar we in de winter samenkomen zijn gesprongen. Graag willen we je toestemming om de ramen te vervangen, dat gaat ongeveer 2000 euro kosten. Als het lukt zullen we een specialist vragen om een precieze offerte te maken zodat we het exacte bedrag aan kosten weten.

Dank je wel dat we ons team iets extra konden uitbetalen voor hun harde werk. En heel erg bedankt dat we een nieuwe bus hebben, de bus is echt een grote zegen voor ons werk hier! Moge de Heere je zegenen.

Hartelijke groet, met respect en dankbaarheid, van het team uit Odessa.

Aan de slag!

We gaan de ramen van het gebouw in Povstants’ke financieren vanuit Nederland. Daarnaast blijven we werven voor voedselpakketten. De afgelopen weken hebben we gelukkig weer veel financiën hiervoor mogen ontvangen. Zo kunnen we goederen in Oekraïne blijven inkopen en uitdelen. De pakketten worden uitgedeeld in de dorpen waar we al langer werken, meestal via de lokale plaatselijke kerk.

We hebben via de mail regelmatig en goed contact met ons team in de Oekraïne. Help ons mee: zou jij Liliya en haar team willen bemoedigen? Dat kan, stuur je bericht naar info@missionpossible.nl met als onderwerp: Liliya, Oekraïne. Wij verzamelen de berichten, vertalen het en sturen het door naar het team in Odessa.

Samen verbonden, voor een toekomst vol van Hoop!


Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!