Mission Possible / Mission Possible blijft in Rusland
Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!

Mission Possible is al jarenlang werkzaam in Rusland. En we zijn niet van plan te vertrekken. Onze hulpverlening is niet afhankelijk van politieke situaties. Ook nu niet. Juist nu niet. We hebben als Mission Possible de opdracht om de zwakkeren te ondersteunen en goed te doen, naar Mattheus 25:35-40.

De afgelopen weken hebben we ons, voor zover mogelijk, voorbereid op de situatie in Rusland. We hebben geld in het voren over kunnen maken, omdat we de SWIFT boycot zagen aankomen. Momenteel is Bert dagelijks met internationale collega’s aan het onderzoeken hoe we de geldstromen weer op kunnen starten. Want ook in Rusland neemt de hulpvraag toe. De teams waar we al jarenlang mee samenwerken krijgen het zwaarder en ook dat zal de komende tijd erger worden. De inflatie neemt toe. En uiteraard zullen de klappen bij de zwakkeren in de samenleving het hardste aankomen. Als Mission Possible krijgen we meer hulpvragen. We zien het als een groeiende kans om de liefde van God in dit land te laten schijnen. Zijn Liefde schijnt het felst als het donker is. Daarom gaan we, tegen de stroom in, ons werk in Rusland voortzetten. Ook nu. Juist nu.

We denken dat het goed is om de komende tijd ook specifiek voor onze hulpverlening in Rusland geld te gaan werven. We hebben een apart potje hiervoor opgestart, zodat we het geld goed bestemd kunnen uitgeven. Wat voor Rusland is, naar Rusland, wat voor Oekraïne is, naar Oekraïne. Meer nog dan financiële steun willen we vragen of jullie willen bidden voor onze collega’s in Rusland.

Mission Possible Yekaterinburg
QR Rusland

Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!