Mission Possible / Marina´s vier kinderen | Oekraïne
Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!

Marina komt uit de stad Druzhkivka, in de regio Donetsk. Haar leven en dat van haar familie is na 24 februari 2022 drastisch veranderd. Ze vertelt: “Na de invasie van Oekraïne, door het Russische leger, werden alle steden en dorpen van ons land onderworpen aan massale beschietingen.” 

Als gevolg van een serie nieuwe beschietingen en meerdere verwoestingen van woongebouwen, moest Marina met vier kinderen vluchten uit haar eigen kapotgeschoten stad. Ze vluchtte en vestigde zich in één van de dorpen van de regio Odessa. Als Mission Possible werken we in dit dorp en daar ontmoetten we Marina met haar kinderen. Het was duidelijk dat ze hulp nodig hadden. Op hun vlucht hebben ze niet heel veel meegenomen en deze winter hebben ze het koud. De kinderen waren erg blij met de warme kleding, de thermoskan en de warme dekens. Marina werkt inmiddels als schoonmaakster in een winkel en krijgt een klein salaris. Dit salaris is helaas niet genoeg om eten van te kopen en ook nog warme kleding te kopen. We hebben onze kleding met hen gedeeld en hen over Gods liefde vertelt. De kinderen waren erg blij en dankbaar. Het is bijzonder dat ze, ondanks alle angsten en verschrikkingen van de oorlog, nog zo enthousiast en positief waren.

Vanuit Oekraïne hebben we de concrete vraag gekregen om meer kinderbijbels te sturen. We willen weer een transport gaan voorbereiden. Wil je ons daarbij helpen? 


Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!