Mission Possible / Kolya – Er zijn vreselijke dingen gebeurd
Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!

``Er zijn vreselijke dingen gebeurd``
Mission Possible Krasnoyarsk Kolya

De vingers van de jongeman bewogen zacht, snel en zelfverzekerd over de pianotoetsen. Zachte akkoorden afgewisseld met harde vulden de hele ruimte. Het publiek zat stil en bewonderde het vaardige spel van de pianist. De jongeman in een wit overhemd die voor de vleugel zat, was de 17-jarige Kolya. Nadat hij klaar was met spelen, stond hij op, maakte een lichte buiging en verliet het podium, begeleid door het applaus van het publiek. 

Het talent van de jongeman was indrukwekkend, maar de situatie was vooral indrukwekkend en ontroerend voor degenen die hem kenden. Ze waren blij voor Kolya omdat zij bekend waren met zijn levensverhaal.

Een goed en veilig huis is de beste plek voor een kind om op te groeien en zijn of haar talenten te ontwikkelen. Voor Kolya betekende het ouderlijk huis echter een plek van angst en afschuw. Hij werd op jonge leeftijd door zijn drugsverslaafde ouders in de steek gelaten en werd opgevangen door zijn  arme oma en een angstaanjagende oom die psychische problemen had. Kolya heeft dingen moeten meemaken die niemand ooit zou moeten meemaken. Het keerpunt in het leven van Kolya was toen hij op zesjarige leeftijd naar ons opvanghuis in Krasnojarsk werd gebracht, waar hij sindsdien woont. Luba, de leider van het huis, werd zijn moederfiguur en  vertrouwenspersoon. De dagen gingen voorbij met nieuwe vrienden en speelgoed.

Mission Possible Krasnoyarsk Kolya

Maar ‘s nachts werden de bewoners van het opvanghuis wakker van Kolya’s geschreeuw omdat hij nachtmerries had van de beklemmende herinneringen van zijn verleden. Naarmate de situatie langer duurde, werden ook kalmerende medicijnen geprobeerd, maar er was geen verbetering. Er werd voor Kolya gebeden en uiteindelijk, na maanden van nachtmerries, werden de gebeden verhoord.

“Er zijn vreselijke dingen gebeurd”, zei Kolya tegen Luba en hij kon eindelijk vertellen over zijn ervaringen uit het verleden. Hierna konden Luba en het team betere hulp bieden en begonnen de nachtmerries af te nemen. Door de jaren heen heeft de liefde, steun en zorg die Kolya in ons opvangtehuis heeft ontvangen hem geholpen te herstellen van het verleden en uit te groeien tot een jongeman die zijn gave heeft gevonden en wiens spel we vandaag bewonderen. Kolya is van plan geluidstechniek te gaan studeren, dat ook verband houdt met de muziekwereld.

Uw hulp heeft invloed gehad op Kolya’s leven gedurende deze tien jaar. De overwinningen in zijn leven zijn overwinningen voor ons allemaal!


Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!