Mission Possible / Hulp gevraagd: Bestelbus nodig voor Oekraïne
Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!

In Odessa, Oekraïne, werken we erg hard om alle voedselpakketten naar mensen te krijgen die dat nodig hebben. Er wordt graan, meel en olie ingekocht. Dat wordt verdeelt over verschillende pakketten en die worden uitgereikt aan de allerarmsten. Dit doen we in samenwerking met vele vrijwilligers van de lokale kerken. We hebben hiervoor één bus beschikbaar, een oude bestelbus uit 2007. Inmiddels hapert de bus steeds vaker. Niet gek, want er staat meer dan 350.000 km op de teller. We hebben dus op korte termijn een nieuwe bus nodig. Het bedrag wat we hiervoor begroten is € 25.000. De helft hiervan hebben we van een collega-organisatie uit Engeland gekregen. Dat betekent dat er nog €12.500 nodig is. Wil je ons hiermee helpen?

De bus zal worden gekocht in Duitsland en dan naar de grens worden gereden door een collega van ons. Daar zal de bus door het team worden opgehaald en in gebruik worden genomen. 

Hoe kun je helpen:

  • Maak een gift over op NL07 RABO 0158 0454 24 o.v.v. ‘BESTELBUS ODESSA’
  • Geef via het tikkie op deze pagina
  • Doe een Oekraïne donatie en vermeld daarbij ‘BESTELBUS ODESSA’
  • Bidt voor ons team in Odessa, nu de onveiligheid toeneemt
  • Deel deze actie in je eigen netwerk
Tikkie Bus Odessa
Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.€12,500Raised €12,500 towards the €12,500 target.€12,500Raised €12,500 towards the €12,500 target.100%
Mission Possible voedselpakketten Oekraïne crisis

 


Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!