Mission Possible / Groeten uit het Zomerkamp!
Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!

Zomerkamp

Elke zomer organiseert Mission Possible voor zo’n 500 kinderen zomerkampen. De kinderen waar we dagelijks mee te maken hebben, hebben een heel zwaar leven. Er is vaak sprake van emotionele en/of lichamelijke mishandeling. Er is bijna altijd te weinig geld en te weinig eten. Vaders zijn regelmatig uit beeld. Deze kinderen worden al heel jong geconfronteerd met problemen. Via onze organisaties kunnen we ze voor weinig geld een levens veranderende ervaring bieden: een zomerkamp. Tijd voor ontspanning. Spelletjes. Genoeg en gezond eten. En boven alles de boodschap dat we dit mogen doen omdat God van hen houdt. Er worden vrienden voor het leven gemaakt. We krijgen vaak te horen, jaren later, dat deze zomerkampen een belangrijk moment in de ontwikkeling van de kinderen zijn geweest. 

In al onze projectlanden worden er verschillende soorten kampen georganiseerd, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel:

Kinderen een ontspannen tijd geven en ze op een laagdrempelige manier laten proeven van de liefde van de Heere Jezus voor hen.

Ervaringen

Voor de teams is het één van de hoogtepunten van het jaar, ze kijken er erg naar uit om, ondanks het harde werk, zoveel tijd met de kinderen door te kunnen brengen. De kinderen genieten erg van de mooie dingen die we voor ze organiseren. De kinderen gaan vol nieuwe en positieve energie terug naar hun thuis. Er zijn voorbeelden van bekend dat dit voor deze kinderen het begin is van een compleet nieuw leven en dat het hele gezin een positieve draai maakt. 

'Het kamp was geweldig! Ik weet niet hoe mijn zomer zonder dit kamp was geweest. Het is fantastisch om daar te zijn met zoveel andere kinderen. We spelen, worden vrienden, leren over de Bijbel en God en we zingen samen.' (Gabriela, 10 jaar, Bulgarije)
Zomerkamp Mission Possible
'Ik vond het eten, de Bijbellessen en de films leuk. Het kampvuur was ook erg leuk. Mijn favoriet is de Talentenavond!' (Radostin, 12 jaar, Bulgarije)

Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!