Mission Possible / Een winters avontuur!
Ondersteun onze actie voor het Baby Box project!

Een tocht van ruim 7.500 km, hartje winter, kris kras door Scandinavië in acht dagen tijd. Dat is de uitdaging die Martin Boeije en Bert Dokter in januari 2018 te wachten staat. Dit alles om aandacht te vragen en geld op te halen voor het Baby Box project van Mission Possible.

Wat is de ScanCoveryTrial?

De ScanCoveryTrial is een autotoertocht waarbij strikte naleving van de verkeersregels van essentieël belang is voor het wedstrijdelement. Er doen deze keer bijna 100 teams mee. Elk team krijgt per etappe een GPS-coördinaat en moet zelf aan de hand van verschillende navigatiesystemen de ideale route en tijd berekenen. Tussendoor moeten ook navigatieproeven worden gedaan. Vooraf is niet bekend hoe de route loopt. Wel is bekend dat deze editie van de ScanCoveryTrial de Finnmark regio in het uiterste Noord-Oosten van Noorwegen zal aan doen.

Scan-2017-1

Het team

Martin komt uit Middelburg, woont in Waalwijk en is werkzaam als manager Beleggingen bij ABN-Amro Den Haag en dit wordt zijn zevende ScanCoveryTrial.
Bert komt uit Uithuizen, heeft 14 jaar in Rusland gewoond waar hij actief was in verschillende hulpverleningsprojecten. Na terugkeer naar Nederland heeft hij de Nederlandse tak van Mission Possible opgericht waar hij nu directeur van is. Het wordt zijn derde ScanCoveryTrial.

Het is ook de derde keer dat Mission Possible deelneemt aan de ScanCoveryTrial. Vorig jaar werd een verdienstelijke 5e plek behaald.

Sponsoring

Mission Possible heeft een gratis inschrijving  gekregen omdat het door de ScanCoveryTrial organisatie is uitgekozen als goed doel! De brandstofkosten worden door Martin en Bert zelf betaald.  Daardoor kunnen de gelden van de donateurs volledig worden benut voor het goede doel. De auto waarmee zal worden gereden is een Volvo XC90.

Wordt donateur!

Met onze deelname ondersteunen wij het Baby-box project. In het Baby-Box project worden dozen met benodigdheden voor baby’s en hun jonge moeders uitgedeeld in Bulgaarse Roma dorpen en in Rusland.

In Bulgarije gaat het vooral om Roma-vrouwen die vaak al op erg jonge leeftijd (13 – 15 jaar!) voor de eerste keer moeder zijn geworden. In Rusland zijn het vooral jonge moeders die zijn opgegroeid in een weeshuis of in een gebroken gezin en nauwelijks voorlichting hebben gehad.

Het Baby-box project biedt directe hulp aan kind en moeder maar ook zo veel meer: De moeders die het pakket ontvangen krijgen ook voorlichting, medische zorg en mentale ondersteuning en pastorale zorg.

Hoe kunt u helpen:

De totale kosten voor een doos inclusief de bezorging, de voorlichting en de zorg voor moeder en baby bedragen € 50.
Natuurlijk kun je ook een ander bedrag aan ons doneren. Groot of klein, eenmalig of structureel, elke bijdrage is welkom!

Op een speciale Facebook-pagina kunnen onze belevenissen tijdens de voorbereiding en tijdens de tocht door Scandinavië worden gevolgd. Naast de speciale Facebook-pagina maken we een blog met reisverhalen en foto’s en filmpjes van onze tocht.

Via de website www.scanct.nl is het mogelijk om ons tijdens de ScanCoveryTrial op de voet te volgen en real time te kijken waar we ons met onze auto bevinden.

Ondersteun onze actie voor het Baby Box project!