Mission Possible / Advertentie in magazine 2023
Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!

De afgelopen jaren heeft Mission Possible het magazine ‘Spasibo’ uitgegeven. Een jaarlijks magazine met achtergronden, inspiratie en verhalen uit ons werkveld. 

Dit magazine verzenden we via de post één keer per jaar naar onze achterban en delen we uit op evenementen waar we aanwezig zijn (Opwekking, Strandheem e.d.). Daarnaast verspreiden we het magazine via kerken en delen we het uit als we ergens een lezing hebben.

De oplage is momenteel 5.000 stuks. Het magazine zal begin mei 2023 verschijnen.

We merken dat ‘Spasibo’ goed werkt in de communicatie met onze (eventuele) donateurs. Als Mission Possible willen we, behalve de verhalen uit het veld verspreiden, onze achterban ook informeren over ons werk en geestelijk toerusten.

Het uitgeven van dit magazine is een kostbare gelegenheid. Om deze kosten wat te drukken gaan we in de komende versie een sponsorpagina opnemen. Een dubbele pagina waarop staat: dit magazine is mede mogelijk gemaakt door… en dan de pagina gevuld met logo’s van sponsorende bedrijven.

Voor 100 euro kan jouw bedrijfslogo daar ook tussen staan.

Meedoen is simpel: maak het bedrag van de sponsoring over naar NL07 RABO 0158 0454 24 t.n.v. Mission Possible o.v.v. sponsoring magazine 2023. Het logo mag per email naar gerande@missionpossible.nl

We hopen dat je mee wilt doen!


Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!