Mission Possible / Nieuws  / Ontdek met ons Armenië
Yerevan

M.i.v. oktober gaat Mission Possible voor belangstellenden reizen organiseren naar Armenië. Naast kennismaking met de rijke cultuur, de geschiedenis en de gastvrije bevolking van Armenië zullen activiteiten worden bezocht die door Mission Possible worden ondersteund.

De reis duurt in totaal 9 dagen, start op 15 oktober en begint en eindigt in de hoofdstad Jerevan. Daar wordt o.a. een bezoek gebracht aan het genocide museum. Daarna gaat de reis verder naar het zuiden van Armenië. Onderweg worden o.a. eeuwenoude kloosters bezocht en wordt een bezoek gebracht aan het meer van Sevan.

Mission Possible is in 2017 gestart met de opvang in Armenië. Aanleiding hiervoor was de overname van de activiteiten van de stichting Armeense Kindertehuizen. Deze stichting richtte zich op het ondersteunen van kindertehuizen met hulpgoederen die jaarlijks in Armenië werden ingekocht en uitgedeeld. Mission Possible ondersteunt momenteel een dagopvangcentrum in de regio Artsakh.

De volgende reis naar Armenië start op 15 april. Mission Possible is van plan om dergelijke reizen ook te organiseren naar Rusland.

klik hier voor meer informatie