Mission Possible / Nieuws  / Nalaten aan Mission Possible
Romakinderen Bulgarije
Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!

Nalaten aan Mission Possible


Steeds meer mensen willen na hun overlijden iets (blijven) betekenen voor de samenleving en nemen daarom een goed doel op in hun testament. Mission Possible is daarom een samenwerkingsverband aangegaan met NuTestament.   

NuTestament (www.nutestament.nl) biedt klanten de mogelijkheid eenvoudig en voordelig zelf online een testament op te stellen. De akte wordt gepasseerd bij 1 van de 42 bij NuTestament aangesloten notariskantoren verspreid door Nederland. NuTestament (thans onderdeel van NuNotariaat) is de snelstgroeiende online notariële dienstlever van dit moment.

“Mission Possible wil haar achterban de mogelijkheid bieden om hun wensen Mission Possible na overlijden te steunen  eenvoudig vast te leggen in een testament. In NuTestament hebben we een partner gevonden die dit kan realiseren.NuTestament maakt de drempel zo laag mogelijk om een testament te regelen. Je kunt thuis in je eigen tempo het testament opstellen, rustig nadenken over de verschillende keuzes en daarbij krijg je ondersteuning. Je regelt alles online. Alleen voor de ondertekening moet je naar een notaris. En dit alles tegen lage kosten. Het opstellen van een testament kost € 195. Dat is aanmerkelijk goedkoper dan zelf naar een notaris stappen” aldus Bert Dokter van Mission Possible.

Mission Possible Nederland is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en hoeft daarom geen belasting te betalen over schenkingen en erfenissen die zij ontvangt.

Meer weten over Nalaten aan Mission Possible?

Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!