Mission Possible / Evenement
Help ons dit verhaal te vertellen en deel het via je socials!

Totaal opgehaald

€ 2.190,00

162 %

RUN van Winschoten - Terug naar School

De RUN gaat door! Afgelopen week heeft de organisatie het verlossende bericht gekregen dat de vergunningen worden verstrekt. Alleen een corona uitbraak kan nog roet in het eten gooien. Ondanks dat we niet veel tijd hebben om te trainen wil Mission Possible graag weer mee doen.

 

Daarom zijn wij zoek naar hardlopers die zaterdag 10 september 2021 aan de estafetteloop 10x10km mee willen doen.

 

Het is ook mogelijk om tijdens de RUN van Winschoten met een wandeltocht mee te doen. Er zijn 3 wandelingen van 10, 20 en 30 km. De routes gaan door het Oldambt en deels door de natuurgebieden van het Groninger Landschap en Staatsbosbeheer.

U/jij hebt onze actie eerder gesteund als donateur, hardloper, wandelaar en/of vrijwilliger. En ook dit jaar hopen wij op uw/jouw ondersteuning te mogen rekenen!

 

Dit jaar gaan we aandacht vragen en fondsenwerven voor onze campagne Terug naar School.

 

In Rusland bieden onze opvangcentra onderdak aan ongeveer 150 schoolgaande kinderen. Daarnaast helpen we tal van kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Onderwijs is voor Mission Possible een belangrijk onderdeel van onze hulpverlening. Lees hier maar eens het verhaal van Galya, Vasilisa en Artjom. 

 

Op 1 september starten de scholen weer in Rusland. Galya, Vasilisa, Artjom en tientallen andere kinderen uit onze opvang gaan er na het einde van de zomervakantie weer naar toe. Jij kunt ons helpen ervoor te zorgen dat ze allemaal de nodige studiehulpmiddelen en nette kleding hebben als ze het nieuwe schooljaar weer beginnen. 

 

Jij kunt ons enorm aanmoedigen door deel te nemen aan een van onze estafetteploegen die op zaterdag 10 september meelopen in de RUN van Winschoten. We hopen met meerdere teams te lopen.

 

 

 

9 Acties:

Opgehaald

€ 1.150,00

153 %

Opgehaald

€ 200,00

200 %