Mission Possible / Doe mee

Help jij Mission Possible Nederland mee om mensen een toekomst vol hoop te geven? Je kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Wil je graag eerst meer informatie of liever eerst contact met ons? Geen probleem, we horen graag van je!

Ik wil graag een actie starten voor Mission Possible

Leuk! Stuur ons een berichtje waarin je kort aangeeft wat voor actie je wilt organiseren. Mission Possible kan voor jou een fondsenwervingspagina aanmaken die jou meehelpt online giften in te zamelen. En je krijgt van ons een aantal tips om je fondsenwervingspagina zo succesvol mogelijk te maken.

Ik wil graag een gift geven aan Mission Possible

Dankjewel! Met jouw gift stel je ons in staat om kinderen en gezinnen in uitzichtloze situaties weer hoop te geven. Je kunt je gift aan Mission Possible overmaken via onze doneerpagina. Doneren met een Tikkie is ook mogelijk. Maar rechtstreeks overmaken op onze bankrekening NL07 RABO 0158 0454 24 is natuurlijk ook mogelijk.

Ik wil graag met een hotelovernachting Mission Possible ondersteunen

Ondersteun al slapend onze Missie!

Booking.com heeft Mission Possible de mogelijkheid gegeven om d.m.v. overnachtingen donaties te ontvangen. Het principe is eenvoudig: Je boekt op de normale manier een overnachting bij Booking.com maar je gebruikt daarvoor een webpagina met het Mission Possible logo. Deze webpagina heeft precies dezelfde functionaliteiten als de standaard website van Booking.com maar is gelinked aan Mission Possible.

Voor elke verbleven boeking doneert Booking.com een aanzienlijk gedeelte van de totale boekwaarde aan Mission Possible!

Vul hieronder snel je hotelbestemming in en ondersteun al slapend onze missie!

Ik wil graag nalaten aan Mission Possible

Overweeg je om stichting Mission Possible in je testament op te nemen?

Mission Possible werkt samen met NuTestament. Daar stel je zelf eenvoudig een testament op. Daarna maak je een afspraak bij de notaris om je testament te laten ondertekenen en het is geregeld. Klik op onderstaande knop voor meer informatie. Neem voor een persoonlijk gesprek contact op Gerande Sikkema of Bert Dokter.

Ik wil graag op de hoogte blijven van de activiteiten van Mission Possible

Maximaal zes keer per jaar versturen we een digitale nieuwsbrief met daarin informatie over Mission Possible in Nederland en over de ontwikkelingen in onze projecten. Plus persoonlijke verhalen van kinderen en volwassenen die door ons worden opgevangen.

Twee keer per jaar wordt een papieren nieuwsbrief verstuurd waarmee iedereen in onze achterban wordt bereikt. Klik op onderstaande knop om je in te schrijven.

Ik wil graag periodiek schenken aan Mission Possible

Hartelijk dank voor je voornemen om periodiek te schenken aan Mission Possible. Giftgevers die zich voor langere tijd aan onze missie verbinden zorgen voor een stabiele basis en stellen ons in staat om mensen weer een toekomst vol hoop te geven. Periodiek schenken kan met een automatische overboeking of met een periodieke schenking. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Onze kerk wil graag een collecte organiseren voor Mission Possible

Dankjewel, dat stellen we zeer op prijs! We hebben een PowerPoint presentatie en filmpjes die tijdens de collecte vertoond kunnen worden. Klik op een van onderstaande knoppen om het te downloaden.

 

Artsach vluchtelingen