Mission Possible / Nieuws  / Mathijn Buwalda Bulgarije concert in Ermelo
Matthijn Buwalda Bulgarije concert

ERMELO Matthijn Buwalda geeft op vrijdag 27 maart 2020 een speciaal concert in de Westerkerk in Ermelo. Dit is een benefit concert en de opbrengst is voor de werkweek in Bulgarije met de jeugd uit de Westerkerk.

Matthijn Buwalda heeft een aangepast programma met mooie liederen en verhalen. Er zijn 400 kaarten beschikbaar en de entree bedraagt €15.

Kaarten zijn hier te bestellen.

Matthijn Buwalda (1983) is liedschrijver en zanger. Hij heeft sinds 2006 verschillende cd’s uitgebracht en door heel Nederland concerten en voorstellingen gegeven. Zijn eerste albums bevatten liederen die ontstaan zijn vanuit zijn kerkelijke achtergrond.

De jeugd van de Westerkerk in Ermelo was in 2018 ook te gast bij Mission Possible in Bulgarije. In het dorpje Xristo Danovo op zo’n 125 km ten oosten van Sofia hebben zij toen hard gewerkt aan het opknappen van een kerkgebouw van de Roma-gemeenschap. De werkvakantie voor dit jaar staat gepland in de herfstvakantie van 17 t/m 24 oktober.