Mission Possible / Nieuws  / Mission Possible Nederland is verhuisd
Mission Possible verhuisd

GRONINGEN Mission Possible Nederland is verhuisd van Uithuizen naar Groningen. Net als in andere landen waar Mission Possible werkzaam is is het kantoor aan huis.

Mission Possible Nederland is opgericht op initiatief van Bert Dokter. Bert heeft 14 jaar in Rusland gewoond en heeft gewerkt in de humanitaire hulpverlening in verschillende landen van de voormalige Sovjet Unie. Tijdens zijn verblijf heeft hij kennis gemaakt met de mensen van Mission Possible die zich met hart en ziel inzetten voor verwaarloosde kinderen en ook hun ouders.

Stichting Mission Possible Nederland is opgericht op 6 oktober 2010 met als doel het financieel ondersteunen van projecten van Mission Possible in de landen van de voormalige Sovjet Unie.

Mission Possible is een christelijke hulpverleningsorganisatie die zich richt op ondersteuning van kansarme kinderen en gezinnen in Albanië, Armenië,  Bulgarije, Oekraïne en Rusland.

Mission Possible is opgericht in 1974 en werkt met vijf zusterorganisaties in het Westen (Finland, Amerika, Zweden, Engeland en Nederland) en tien organisaties in Oost Europa.