Mission Possible / Nieuws  / Gratis concert Martin Brand
Martin Brand concert

Liedjesprogramma met verhalen in Uithuizermeeden

UITHUIZERMEEDEN De evangelisatiecommissie van de gereformeerde kerk vrijgemaakt in Uithuizermeeden gaat vrijdag 1 maart mensen uit de omgeving trakteren op een concert dat inspirerend, troostend en geloofsopbouwend is. Samen met zijn vaste pianist Henk Doest verzorgt Martin Brand in de kerk dan een interactief liedjes programma.

Martin Brand (1980) is een inspirator in hart en nieren en een creatieve duizendpoot. Met liedjes, voorstellingen en verhalen trekt hij al jaren het land door. Brand: “De toekomst ligt open. Mijn wens is om meer voorstellingen te gaan schrijven en regisseren. Voor kerken, bedrijven, organisaties. Mensen inspireren met liedjes en verhalen met oprechte inhoud. Daar leef ik voor.. Naast mijn gezin natuurlijk!”

De collecte van deze avond is bestemd voor het Babybox project van Mission Possible.

Het programma begint om 19:30 uur en de toegang is gratis.

Martin Brand & Henk Doest

1 maart  2019
19:30 uur

‘ZO GOED ALS NIEUW’

GKv Kerkstraat 7
Uithuizermeeden