Mission Possible / Bulgarije  / Goud, Zilver en Brons
Mission Possible Studiebeurs Bulgarije

Kortgeleden is het voorbereidingsprogramma “Be An Example” voor een studiebeurs gestart in Bulgarije.

Het nieuwe studiebeurs-programma van Mission Possible is bedoeld om kinderen en tieners te belonen die als vrijwilliger hebben bijgedragen aan onze bediening.

We willen goed gedrag en studiegewoonten aanmoedigen en deze jongeren helpen met het kopen van kleding en schoolitems.

Mission Possible Studiebeurs Bulgarije

De Gouden Studiebeurs, 200 levas ( 100), wordt gegeven aan jonge kinderbedieningsleiders die een verlangen hebben getoond om anderen te dienen, om vooruitgang te boeken in onderwijs en leven en die goede voorbeelden voor iedereen zijn. De ontvangers van de Zilveren Studiebeurs, 100 levas ( 50), hebben de leiders geholpen en goede karaktereigenschappen getoond die een voorwaarde zijn voor leiderschap. De ontvangers van de Bronzen Studiebeurs, 50 levas ( 25), hebben ijverig deelgenomen aan de activiteiten, zijn goede vrienden met anderen geweest en zijn bereid om te studeren en te leren.

De lokale kerken en het Mission Possible-team kiezen de ontvangers. Kinderen kunnen dezelfde studiebeurs tweemaal ontvangen. De eerste elf beurzen werden uitgereikt tijdens een viering in het activiteitencentrum van Mission Possible in Dobre Mirka.

Maak uw gift over o.v.v. ‘Studiebeurs-programma’. Hartelijk dank!