Mission Possible / Nieuws  / Mission Possible aanwezig op Pinksterconferentie
Babybox

Van vrijdag 18 t/m maandag 21 mei 2018 organiseert Opwekking voor de 48e keer haar jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. In de loop der jaren is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Vorig jaar kwamen meer dan 65.000 mensen naar de polder, onder wie meer dan 20.500 kampeerders.

Tijdens de conferentie is er een Mission EXPO waar zo’n 100 organisaties die zich bezighouden met zending, evangelisatie, (pastorale) hulpverlening, (Bijbel)onderwijs of christelijke dienstverlening exposeren.

Mission Possible zal aanwezig zijn met een stand om voorlichting te geven over met name het BabyBox programma. In de stand wordt beschuit met muisjes uitgedeeld en bezoekers kunnen deelnemen aan de actie “Op kraambezoek bij de Roma in Bulgarije’.

De Mission EXPO is geopend van vrijdag 18 mei t/m maandag 21 mei. De openingstijden zijn:

Vrijdag  17.00 – 19.00 uur
Zaterdag 10.00 – 19.00 uur
Zondag 10.00 – 19.00 uur
Maandag 10.00 – 14.00 uur

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel bij ons in de stand kunnen staan met name op zaterdag en zondag.