Mission Possible / Nieuws  / MISSION POSSIBLE OP WERELDEXPO TIJDENS PINKSTERCONFERENTIE

Tijdens het Pinksterweekeinde hoopt Mission Possible aanwezig te zijn met een stand op de WereldExpo 2017 tijdens de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking. De WereldExpo is een zendingsbeurs en wordt jaarlijks georganiseerd door MissieNederland, een breed netwerk van honderden christelijke organisaties en plaatselijke gemeenten. De organisaties die zich op de WereldExpo presenteren, houden zich bezig met evangelisatie, training, hulp- en dienstverlening in Nederland en daarbuiten.

Bezoekers aan de stand van Mission Possible kunnen zich laten voorlichten over het werk onder probleemgezinnen in Rusland, Oekraïne en Bulgarije.

Speciale aandacht wordt besteedt aan het BabyBox project van Mission Possible.

Bij inschrijving voor de Mission Possible nieuwsbrief maakt elke deelnemer kans op een reis naar Bulgarije om daar eigenhandig een Babybox uit te delen aan een Roma moeder.

De Pinksterconferentie wordt voor de 47e keer georganiseerd door Opwekking op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen in het Pinksterweekend van 2 t/m 5 juni. In de loop der jaren is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Vorig jaar kwamen meer dan 55.000 mensen naar de polder.