Mission Possible

Nieuwsbrieven


Minimaal zes keer per jaar versturen we een digitale nieuwsbrief met daarin informatie over Mission Possible in Nederland en over de ontwikkelingen in onze projecten. Plus persoonlijke verhalen van kinderen en volwassenen die Doneer nudoor ons worden opgevangen.

Twee keer per jaar wordt een papieren nieuwsbrief verstuurd waarmee iedereen in onze achterban wordt bereikt.

Nieuwsbrief december 2010 Download hier de december 2010 Nieuwsbrief (1,65Mb) met o.a. het verhaal van Zhanna die op 12- jarige leeftijd al op straat terecht kwam en met foto's van de straatpatrouille in Jekaterinaburg. 
Mission Possible Nieuwsbrief december 2012 Download hier de nieuwsbrief winter 2012 met o.a. terugblik op het EO-Metterdaad Winterproject in Asbest en de straatpatrouille in Jekaterinaburg 
 Mission Possible nieuwsbrief mei 2013 Download hier de nieuwsbrief (mei 2013) met o.a de invloed van een gaarkeuken in een Roma dorp en het verwoestende effect van de drug 'krokodil'
 Mission possible Nieuwsbrief december 2013 Download hier de nieuwsbrief (december 2013) met o.a. informatie over onze hulp aan vrouwen in crisis situaties.
 Mission Possible Nieuwsbrief mei 2014 Download hier de nieuwsbrief (mei 2014) met o.a. informatie over ons project in Odessa, Oekraïne.
 Mission Possible Nieuwsbrief december 2014 Download hier de nieuwsbrief (december 2014) met o.a. informatie over onze plannen voor een nieuw project in Jekaterinaburg, Rusland.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en hij wordt u gratis toegestuurd. 

(Opzeggen kan altijd nog en is erg eenvoudig!)