Hartelijk welkom in onze webwinkel!

Een overnachting in een opvangtehuis, maaltijd voor straatkind, een dag rehabilitatie voor een drugsverslaafde; zomaar een paar activiteiten die je online bij ons kunt 'kopen'. Met een paar 'klikjes' geeft u de kinderen een maaltijd, regelt u een overnachting in ons opvangtehuis of de medische zorg van een straatkind.

Kijkt u rustig rond. Er is vast een item aanwezig wat u zou willen 'kopen'. En vindt u helemaal niks van uw gading dan is het altijd mogelijk om een algemene donatie te doen!

Hoe werkt het?

Elk project heeft zijn eigen onderdelen/activiteiten. Die kunt u bekijken door op Bekijk project-items te klikken. Het bedrag in rood geeft aan hoeveel euro er nog nodig is voor desbetreffend project-item. Het doorgestreepte bedrag erboven is wat het project-item kost. Het percentage en het groenebalkje geven weer hoeveel er al voor het project-item is betaald/gedoneerd.

U bepaalt zelf hoeveel u doneert; elk bedrag is mogelijk.

Doneert u een bedrag wat kleiner is dan de benodigde prijs van het door u geselecteerde item dan blijft het item in de webwinkel staan. Uw bedrag zal van het bedrag in het rood worden afgetrokken en het percentage en groene balkje zullen worden aangepast.

Doneert u een bedrag wat gelijk of groter is dan de benodigde prijs dan zal het item uit de webwinkel worden verwijdert. Dat projectonderdeel is dan volledig gefinancierd.

De webwinkel zal regelmatig worden aangevuld met nieuwe project-items. Vooral project-items als maaltijd voor een straatkind en overnachting in het opvangtehuis zijn dagelijks nodig.

Vragen over de webwinkel? U kunt hier contact met ons opnemen.