Winters avontuur voor Mission Possible 2016

Een tocht van ruim 7.500 km, hartje winter, kris kras door Scandinavië naar de Noordkaap en terug in acht dagen tijd. Dat is de uitdaging die Martin Boeije en Bert Dokter in januari 2016 te wachten staat. Dit alles om geld op te halen voor het opvangtehuis van de organisatie Mission Possible in Oefa.


Volg onze belevenissen via onze facebookpagina

Wij houden ook een reisblog bij


En via GEOtrack weet u exact waar wij ons bevinden!
Wat is de ScanCoveryTrial?

ScanCoveryTrial is een autotoertocht die in 8 dagen tijd kris kras door Scandinavië gaat. Ruim 7.500 kilometer onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen die kunnen dalen tot wel minus 40 graden Celsius. Strikte naleving van de verkeersregels zijn van essentieel belang voor het wedstrijdelement. Er doen zo’n 75 teams mee, waarbij elk team individueel en per etappe op GPS-coördinaten een ideale tijd moet rijden. Vooraf is niet bekend hoe de route loopt. Wel is bekend dat deze editie van de ScanCoveryTrial de Noordkaap aan zal doen.

   
Mission Possible ScanCoveryTrial 2016 Mission Possible ScanCoveryTrial 2016


Het team

Martin komt uit Middelburg, woont in Waalwijk en is werkzaam als manager Beleggingen bij ABN-Amro Den Haag en dit wordt zijn vijfde ScanCoveryTrial.


Bert komt uit Uithuizen, heeft 14 jaar in Rusland gewoond waar hij actief was in verschillende hulpverleningsprojecten. Na terugkeer naar Nederland heeft hij de Nederlandse tak van Mission Possible opgericht waar hij nu directeur van is. Het wordt zijn eerste ScanCoveryTrial.


Sponsoring

Het inschrijfgeld voor de ScanCoveryTrial wordt door Martin en Bert zelf betaald. De auto waarmee zal worden gereden, een Volvo XC90, wordt beschikbaar gesteld door Volvo dealer van Roosmalen uit Waalwijk. Hij zorgt ook voor de brandstof en de winterbanden. Daardoor kunnen de gelden van de donateurs volledig worden benut voor het goede doel.


Wordt donateur!
Wilt u de opvang van tienermoeders van Mission Possible in Oefa financieel steunen?

Dat kan met een eenmalige gift. Of word vaste donateur en geef periodiek. Voor € 10,- kan de opvang één tienermoeder voor één dag onderdak en hulp bieden. Dit bedrag is “all-in”, inclusief onderdak, voedsel, psychologische hulp en medische zorg.

Natuurlijk kun je ook een ander bedrag aan ons doneren. Groot of klein, eenmalig of structureel, elke bijdrage is welkom!


Speciaal voor de ScanCoveryTrial hebben we de volgende actie:

Iedereen die een donatie doet wordt uitgenodigd om lid te worden van onze speciale Facebook-pagina om zo onze belevenissen tijdens de voorbereiding en tijdens de reis naar de Noordkaap te volgen. Naast de speciale Facebook-pagina maken we een blog met reisverhalen en foto’s en filmpjes van onze tocht.


Via de website www.scanct.nl is het mogelijk om ons tijdens de ScanCoveryTrial op de voet te volgen en real time te kijken waar we ons met onze auto bevinden.

Mission Possible ScanCoveryTrial 2016 Mission Possible ScanCoveryTrial 2016
En met deze auto, een Volvo XC90, beschikbaar gesteld door Volvo-dealer van Roosmalen uit Waalwijk, gaan wij naar de Noordkaap.