Mission Possible

Mission Possible Opvang Jekaterinaburg"Krokodil" of desomorphine is goedkoper dan heroïne maar een ongelooflijk sterke drug. De ingrediënten ervan zijn vrij gemakkelijk te verkrijgen in de Russische apotheken. "Krokodil" veroorzaakt onmiddelijke afhankelijkheid, vernietigt hersenen en vlees en leidt binnen een jaar tot de dood.
Maxim was verslaafd aan "Krokodil" en was ook nog HIV besmet. Hij leed aan gruwelijke symptonen zoals rottend weefsel. Het ziekenhuis kon niets meer voor hem doen. Maxim had geen familie of vrienden die voor hem konden zorgen en zelfs geen plek om te sterven. Ons team in Jekaterinaburg nam Maxim op in het opvangtehuis en verpleegde hem met liefde. Hier leerde Maxim Jezus kennen als zijn Redder. Na een korte opleving werd de gezondheid van Maxim slechter en slechter. Ons team vocht voor zijn leven en zaten dag en nacht om beurten aan zijn bed. Helaas had de "krokodil" drug te veel schade aangebracht en stierf hij.
De gemakkelijke toegang tot de ingrediënten voor het produceren "krokodil" heeft veel controverse veroorzaakt. Er is een openbare discussie gaande om desomorphine alleen te verkopen op vertoon van recept van een arts. Tot dan zal het slachtoffers blijven eisen. Afgelopen maand kregen we het bericht dat Maxim's zus was gestorven. Zij was verslaafd aan "krokodil".

Lees meer over "Krododil".

Steun onze opvang in Jekaterinaburg!  Mission Possible Doneer