Mission Possible

Crisis in Oekraine

Mission Possible Odessa

Kinderen en de meest kwetsbare mensen hebben het altijd het meest te lijden wanneer er een crisis is in het land. De ernstige en gespannen situatie in Oekraïne is sterk van invloed op het leven van kinderen en gezinnen die wij ondersteunen in de Odessa regio. Mensen leven in angst voor zichzelf en hun dierbaren. Geweld, conflicten tussen groepen en de algehele sfeer van onzekerheid hebben ook een negatieve invloed op de economie en de prijzen rijzen de pan uit. Als je naar de winkel gaat weet je niet hoeveel je moet gaan betalen.

Een jaar geleden is Mission Possible gestart met een nieuw project in de Odessa regio. Samen met lokale kerken helpen wij kinderen en jongeren uit de armste dorpen in die regio. Vijf keer per week, bezoekt het team de dorpen en zo worden gedurende het jaar 500 kinderen regelmatig bereikt. Als gevolg van de huidige situatie in het land zijn de kerken in diepe financiële problemen geraakt en kunnen zij op dit moment hun deel van de kosten (€8.000 per jaar) in dit project niet opbrengen.

Het project in deze dorpen heeft het Evangelie gebracht aan mensen in geestelijke nood en heeft onschatbare hulp gegeven aan kinderen in extreme armoede. Door de huidige situatie zijn hun noden nu nog groter.

Om die reden wil ik jullie vragen om een gift te geven zodat dit project voortgezet kan worden. En ik wil jullie ook vragen te bidden voor ons team in Odessa en de kinderen en gezinnen in de dorpen.

Ondersteun ons programma voor de kinderen van Odessa e.oDoneer nu

Dank voor uw hulp!

Bert Dokter

Lees hier meer over ons programma in de Odessa regio.